Karhujen katseluun Suomi on oikea paikka

Karhujen katseluun Suomi on oikea paikka

Suomi on ihanteellinen, ja se sopii erinomaisesti karhujen katseluun. Tarkoituksella rakennettu piilottaa sinulla on mahdollisuus nähdä nämä upeat pedot luonnossa.

Jos olet aina halunnut mennä karhun katseluun, Suomi on erinomainen kohde harkita. Kesällä, kun maa nauttii 24 tuntia päivänvaloa, mahdollisuus nähdä Brown Bears on erittäin hyvä. Erikoistuneet villieläimet matkatoimistot tarjoavat paketteja, jotka vievät sinut syvälle taiga-metsien sydämeen, jossa nämä majesteettiset eläimet tekevät kotinsa. Voit viettää yön tarkoitukseen rakennettu piilottaa, katsella vaikeasti olentoja vuorovaikutuksessa ja seurustella niiden luonnollisessa ympäristössä. Se on todella nöyryyttävä kokemus.

Jännittävä kokemus karhun katselu

Suomi on ihanteellinen kohde karhujen näkemiseen, ja koska yritykset tarjoavat lyhyitä taukoja kesäkuukausina, on runsaasti mahdollisuuksia. Ruskeakarhu on itse asiassa Suomen kansallinen eläin, ja maassa on tällä hetkellä noin 1000 eläintä.

Huhtikuun puolivälistä kesäkuun alkuun on hyvä aika mennä karhun katseluun; Suomen karhut ovat juuri heräämässä horrokseensa tällä hetkellä ja ovat hyvin nälkäisiä. Tämän jälkeen rutting kausi alkaa ja ne eivät ole niin kiinnostuneita syöminen, joten ne vaikeasti. Paras katseluajat ovat heinä-ja elokuussa, kun ne ovat rentoja eikä huolissaan lisääntymällä.

Skandinavian sydämessä sijaitseva Martinselkonen luonnonsuojelualue on yksi suosituimmista perustasta tällaisille lomille. Suomussalmella, lähellä Venäjän rajaa sijaitseva reservi on tunnettu onnistuneista havainnoista, ja joidenkin öiden aikana jopa 15 eläintä on havaittu kerralla.

Yö karhukojussa Martinselkosessa

Reservissä on kaksi hirsimökkiä noin 1,5 km päässä päämajoitukseen. Nämä vuodet sijaitsevat scotchin mäntymetsässä hyvin valaistuissa aukoissa, jotka sopivat täydellisesti villieläinten katseluun. Vuodissa on runsaasti tilaa jopa kuudelle hengelle valokuvien ottamiseen kerralla, ja niissä on kerrossängyt ja kemiallinen wc. Vietettyään yön piilossa, kävijät palaavat päämajoitukseen nauttimaan runsaan aamiaisen.

Mutta kyse ei ole vain karhuista. Martinselkosen metsissä on ripustettu pesälaatikoita, jotka kannustavat pygmyä ja ural-pöllöjä, siperiantiatia ja pied-sieppoa muiden lintulajien joukossa. Sen lisäksi saatat olla onni nähdä Wolf tai Wolverine. Päivisin on runsaasti mahdollisuuksia tutustua ympäristöön, ottaa yksinäisiä kävelyretkiä tai liittyä opas enemmän informatiivinen retki.

Suomi on yksi parhaista kohteista, sillä suuri villieläinloma, joka tarjoaa optimaaliset mahdollisuudet karhujen katseluun.