Käyntikohteet Skandinaviassa

Käyntikohteet Skandinaviassa

Näillä kansoilla on samanlaiset kulttuuriset ominaisuudet, ja niillä on jopa lippuja ja kieliä, jotka voivat olla merkittävästi samankaltaisia. Kollektiivisesti niitä kutsutaan myös Pohjoismaiksi ympäri maailmaa.

Matka Skandinavian ympärillä on omiaan varaamaan yhden käyttämällä henkeäsalpaavaa näkymää revontulille tai Aurora Borealisille. Tämä on miellyttävä orgaaninen ilmiö, jossa taivas näyttää surrealistinen, monivärinen verho valot. Se tapahtuu yleensä maaliskuun, huhtikuun, syyskuun ja lokakuun aikana.

Mutta jos single ei ole onnekas tarpeeksi todistamaan Revontulet, löydät paljon muita, vähemmän lyhytaikaisia nähtävyyksiä, että Skandinavia tarjoaa. Islannin kuumat lähteet, Norjan vuonot, Ruotsin vuoristohiihtokeskukset ovat vain muutamia näistä nähtävyyksistä. Siellä on myös useita miellyttäviä nähtävyyksiä: puistoja, linnan raunioita, katedraaleja, puutarhoja ja museoita. Erilaiset aktiviteetit, kuten hiihto, vaellus ja osallistuminen Skandinavian festivaaleilla ovat hyvin muodikas ja miellyttävä.

Ruotsin parhaat matkakohteet

Myös mainitsemisen arvoinen on yksi muu puhdas ilmiö yksinomainen alueella: keskiyön aurinko. Tämä todellakin nähdään loputtomalla kesäpäivillä pohjoisimmilla alueilla, erityisesti Norjassa.

Norja, “Land viikingeistä “, on saaristo suosittu sen syvä vuonot (pitkä ohut tulo on jyrkät sivut) ja puiset kirkot. Sen raha on Oslo, missä vain voi mennä tunnettu Akershus linna ja linnoitus, paljon museoita ja kasvitieteellinen puutarha.

Skandinavian kansat ympäri maailmaa, Tanska voisi olla pienin ja eteläisin. Suuri osa Tanskasta on alhainen ja tasainen, joitakin mäkisissä alueilla. Maa koostuu Jyllannin niemimaalla ja paljon yli 400 saarta. Se kattaa lisäksi Färsaaret ja Grönlanti. Merkittäviä nähtävyyksiä Tanskassa ovat sen tuulimyllyt ja perinteiset perinteiset olkikas mökit, hajallaan ympäri maata.

Ruotsi on suurin Skandinavian maa, sekä alueellisesti että väestöön liittyvä. Kuten Norja, se on lisäksi sisältää monia saaria. Varat ovat Tukholma, joka ylpeilee viehättävä keskiaikainen kaupunki nimeltä Gamla Stan, ja ulkona museo / puisto tunnetaan Skansen. Ruotsissa on paljon vuoria, vesilähteitä ja hiihtokeskuksia.

Matka Skandinavian ympärillä voi ihanteellisesti alkaa Kööpenhaminassa, Tanskassa, tästä tulee yksi helpoimmista ja eteläisimmistä. Kööpenhamina on kaunis metropoli, varat ja kulttuurikeskus Tanskassa. Hotellissa on viehättävä puisto, joka tunnetaan nimellä Tivoli-huvipuisto. Christiania, epätavallinen “vapaa kaupunki ” Kööpenhaminassa, on lisäksi tutustumisen arvoinen.

Ruotsin nähtävyyksiä

Yksi voi sitten edetä Ruotsin pääkaupunki Tukholmassa, mieluiten junalla. Sitten seuraava pysäkki olisi Oslo, Norja. Sen melko harvat museot ovat mielenkiintoisia, kuten Kon-Tiki-museo ja myös Viikinkilaivamuseo. Vain yksi pitäisi myös muistaa pysähtyä kaupungintalon, huomionarvoinen, koska paikka myöntää Nobelin rauhanpalkinnon.

Oslon jälkeen, mene Bergen, luonnonkaunis rannikkokaupunki, joka voi olla Norjan toiseksi suurin sijainti. Bergen on ylistetty euroopan lifestyle vuonna 2000, ja Planet Heritage Town. Koostaan huolimatta Bergen on yleensä kävelykaupunki, jossa on maaseututuntut.

Sitten yksi erityisesti voi matkustaa Helsinkiin, Suomeen lautalla Tukholmasta. Helsinki on erittäin moderni satamakaupunki, jossa on melko isesti upeita puistoja ja kirkkoja.