Matkustaminen Skandinaviaan

Matkustaminen Skandinaviaan

8 Skandinavia liittyy Pohjois-Euroopan niemimaan maihin eli Tanskaan, Ruotsiin, Norjaan, Suomeen ja Islantiin. Näillä kansakunnilla ympäri maailmaa on samanlaisia kulttuurisia piirteitä, ja niillä on jopa lippuja ja kieliä, jotka ovat paljon samankaltaisia. Kollektiivisesti ne tunnetaan myös Pohjoismaina ympäri maailmaa.

Skandinavia liittyy Pohjois-Euroopan niemimaan maihin eli Tanskaan, Ruotsiin, Norjaan, Suomeen ja Islantiin. Näillä mailla on samanlaiset kulttuuripiirteet, ja niillä on jopa lippuja ja kieliä, jotka sattuvat olemaan paljon samankaltaisia. Kollektiivisesti niitä kutsutaan myös Pohjoismaiksi.

Nämä matka-asiakirjat tarvitset mukaan lennolle

Matka skandinavian ympärillä on todennäköisesti varaa vain yksi käyttämällä jännittävä näkymä Revontulet, tai Aurora Borealis. Tämä on todella miellyttävä luonnollinen ilmiö, jossa taivas näyttää surrealistinen, monivärinen verho valot. Se tapahtuu yleensä maaliskuun, huhtikuun, syyskuun ja lokakuun aikana.

Mutta jos yksi erityisesti ei ole onnekas tarpeeksi todistamaan Revontulet, löydät kuormien muita, vähemmän lyhytaikaisia nähtävyyksiä, että Skandinavia tarjoaa. Islannin kuumat lähteet, Norjan vuonot, Ruotsin vuoristohiihtokeskukset ovat vain muutamia näistä nähtävyyksistä. Siellä on myös paljon miellyttävä nähtävyyksiä: puistoja, linnan rauniot, katedraalit, puutarhat ja museot. Erilaisia aktiviteetteja, kuten hiihtoa, patikointia ja skandinaavisiin festivaaleille osallistumista, ovat hyvin muodikas ja nautinnollinen.

Myös mainitsemisen arvoinen on toinen orgaaninen tapahtuma poikkeuksellinen alueella: keskiyön aurinko. Tämä näkyy loputtomilla kesäpäivillä pohjoisimmilla alueilla, erityisesti Norjassa.

Norja, “Land viikingeistä “, on saaristo tunnettu syvä vuonoja (laajennettu ohut tulo jyrkkiä puolia) ja puiset kirkot. Sen pääkaupunki on Oslo, jossa vain yksi voi mennä tunnettu Akershus linna ja linnoitus, paljon museoita ja kasvitieteellinen puutarha.

Skandinavian maissa Tanska voisi olla pienin ja eteläisin. Suuri osa Tanskasta on alhainen ja tasainen, joitakin mäkisissä alueilla. Maa sisältää Jyllannin niemimaalla ja paljon yli 400 saarta. Se kattaa lisäksi Färsaaret ja Grönlanti. Merkittäviä nähtävyyksiä Tanskassa ovat sen tuulimyllyt ja perinteiset perinteiset olkilamökit, hajallaan ympäri maata.

Pohjois-Skandinavian vaellusreitit

Ruotsi on suurin Skandinavian maa, sekä alueellisesti että väestöön liittyvä. Kuten Norja, se koostuu myös useita saaria. Varat ovat Tukholma, joka ylpeilee viehättävä keskiaikainen kaupunki nimeltä Gamla Stan, ja ulkona museo / puisto kutsutaan Skansen. Ruotsissa on muutamia vuoria, puroja ja hiihtokeskuksia.

Matka ympäri Skandinaviaa voi ihanteellisesti alkaa Kööpenhaminassa, Tanskassa, tämä tulee pääosin kaikkein helposti kohta ja eteläisin. Kööpenhamina on houkutteleva paikka, varat ja kulttuurikeskus Tanskassa. Hotellissa on viehättävä teemapuisto, johon viitataan Tivoli-huvipuistona. Christiania, erityinen “vapaa kaupunki ” Kööpenhaminassa, on myös tutustumisen arvoinen.

Yksi voi sitten edetä Ruotsin varoja Tukholmassa, mieluiten junalla. Sitten seuraava pysäkki olisi Oslo, Norja. Sen lukuisat museot ovat mielenkiintoisia, kuten Kon-Tiki-museo ja viikinkilaivamuseo. 1 täytyy myös muistaa pysähtyä Metropolis Hall, huomionarvoinen paikka myöntää Nobelin rauhanpalkinnon.

Oslon jälkeen voit suunnata Bergeniin, luonnonkauniiseen rannikkokaupunkiin, joka on Norjan toiseksi suurin sijainti. Bergen on ylistetty on Euroopan lifestyle vuonna 2000, ja myös koko maailman Heritage City. Koostaan huolimatta Bergen on todella kävelevä metropoli, joka käyttää maaseudun todella tuntuu.

Sitten yksi voi matkustaa Helsinkiin, Suomeen lautalla Tukholmasta. Helsinki on usein hyvin moderni satamakaupunki, jossa on lukuisia miellyttäviä puistoja ja kirkkoja.